ΛΟΥΙΖΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Η Λουίζα Φιλίππου, ηλικίας 21 ετών, κατάγεται από την Αλάμπρα και σπουδάζει χορό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.  Σαν χορογράφος και χορεύτρια  συμμετείχε σε παραστάσεις χορού, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, galafashion shows, τηλεοπτικές εκπομπές και videoclips.

Η Λουίζα Φιλίππου, ηλικίας 21 ετών, κατάγεται από την Αλάμπρα και σπουδάζει χορό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

 

Σαν χορογράφος και χορεύτρια  συμμετείχε σε παραστάσεις χορού, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, galafashion shows, τηλεοπτικές εκπομπές και videoclips.

 

To 2009  κέρδισε με την ομάδα της την πρώτη θέση στους Παγκύπριους Αθλητικούς αγώνες Κύπρου στη Λάρνακα.

 

Το 2010 συμμετείχε στην επιθεώρηση του Λώρη Λοιζίδη και της Χριστιάνας Αρτεμίου «No σμόκηνγκ please"  ως μια από τους 5 χορευτές που επιλέξανε.

 

Το 2014 επιλέχθηκε ως χορογράφος και μέλος της χορευτικής ομάδας του νέο ερχόμενου τραγουδιστή DIVAL όπου και κέρδισαν την 3η θέση σε διαγωνισμό εκπροσώπησης για την έναρξη συναυλίας τηςLady Gaga στην Αθήνα.

 

To 2015 έγινε μέλος του πρώτου commercial χορευτικού οργανισμού Ελλάδος  «The Lipstick Company» όπου έκαναν διάφορες παραστάσεις και videoclips.

 

Έχει διδάξει σε σχολές χορού της Θεσσαλονίκης και από το 2011 έπαιρνε μέρος σε αγώνες για περίπου 4 χρόνια με την ομάδα της Dark Souls Crew ( Hip Hop International 2011-2014 - Αθήνα, Salonika Open - Θεσσαλονίκη, Fanta festival- Βουλγαρία)

 

Στο ενεργητικό της υπάρχουν συμμετοχές σε σεμινάρια στην Kύπρο και στο εξωτερικό.

Οι χορευτικές της γνώσεις είναι πάνω στους χορούς: poppinglockingkrumpwackvoque, tatting, hip hop choreogaphy.

To
 τελευταίο μπήκε δυναμικά στη ζωή της και την καθημερινότητα της. 
Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο Hip Hop  από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει μόνη της με τακτική προπόνηση και αξιόλογα σεμινάρια.